Dinamo - Lokomotiva

Hoće li Zdravko Mamić navijati za Jurčića ili za Halilhodžića?

'01.04.2011., Zagreb - Nogometna utakmica 23. kola Prve HNL izmedju NK Lokomotiva i NK Split. Vahid Halilhodzic pratio je utakmicu. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic'
09.04.2011.
u 07:49

Priča se kako gazda lokosa i Dinama Krunu drži na oku, kako bi ga mogao vratiti na klupu Dinama ako Vaha na ljeto ode iz Maksimira.

Vahid Halilhodžić najavljuje kako će Dinamovi igrači na posudbi u Lokomotivi danas imati poseban motiv protiv matičnoga kluba.

- A tu je i bivši Dinamov trener koji zna sve naše slabosti - kaže Halilhodžić i posebno naglašava:

- Ne dopuštam nikakvo opuštanje, bit ću jako ljutit i razočaran dogodi li nam se se neugodno iznenađenje.

Naravno da ovaj dvoboj najviše pozornosti plijeni zbog sudara bivšega i sadašnjega Dinamova trenera ili, kako neki kažu, sadašnjega i - budućega. Naime, sve se glasnije priča kako bi Vaha, ne dobije li do kraja sezone pojačanja, mogao napustiti Dinamo.

To sugerira i njegova nedavna izjava kako Dinamo nema momčad za Ligu prvaka, pa i ono papagajsko ponavljanje "ne znam što će biti sa mnom na ljeto". A u svibnju mu se pruža prilika otići kao - pobjednik. S milijun eura na računu i dvostrukom krunom, što bi mu otvorilo mogućnost novoga angažmana u Francuskoj.

To Mamiću, naravno, ne bi natjeralo suze na oči, jer, osim što bi uštedio milijun i pol eura za Vahinu još jednu i pol sezonu, ne bi se mučio s potragom za nasljednikom jer je na Kajzericu "parkirao" Krunu Jurčića kako bi ga držao na oku. A Mamić o Kruni misli sve najbolje, i njih dvojica ne bi se ni rastali prije godinu dana da inatljivi Hercegovac sam nije dao ostavku.

Poznato je da Mamić s jednakom strašću prati i Dinamove i Lokomotivine utakmice, jer lokosi su njegov izum, njegovo čedo, inkubator u kojemu stasaju najbolji Dinamovi mladi igrači. Zločesti će odmah nametnuti pitanje: hoće li Zdravko danas uopće navijati za pravi Dinamo?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije