usred poplave

Hrabri prolaznici u zadnji tren spasili djecu iz auta koji je tonuo

spasavanje djece,poplava (1)
Foto: YouTube screenshot
1/3
25.08.2013.
u 15:33

Vozaču Scottu Swinfordu (30) i njegovom sinu, nećaku i nećakinji u pomoć su priskočili susjedi Hannah King (22), Emma Burles (26) te trojica mladića koji su se u trenutku havarije zatekli u blizini.

Englez Andrew Cause u subotu je mobitelom zabilježio dramatično spašavanje troje djece i vozača (30) iz automobila koji je počeo tonuti nakon što je jedno selo u Essexu poplavilo.

Vozaču Scottu Swinfordu (30) i njegovom sinu, nećaku i nećakinji u pomoć su priskočili susjedi Hannah King (22), Emma Burles (26) te trojica mladića koji su se u trenutku havarije zatekli u blizini. Promptno reagiravši, ti su ljudi, javlja Metro, odlučili ne trošiti vrijeme na alarmiranje već su samoinicijativno krenuli u akciju te iz nevolje spasili djecu u dobi od četiri, šest i osam godina.

Nakon što je snimka spašavanja osvanula na YouTubeu, vozač Scott zahvalio se svima koji su pomogli, a njegova punica ostavila je dirljivu poruku ljudima koji su joj spasili unuke.

- Željela biz zahvaliti svima koji su spasili moje unuke i zeta. Vi ste briljantni pojedinci i iz sveg srca vam zahvaljujem. Napravili ste fantastičan posao - napisala je presretna žena.

Zbog jake kiše vatrogasci u tom okrugu na jugu države u subotu su zaprimili oko 300 poziva građana kojima su zatražili pomoć ili intervenciju.

>>Starica pala niz strmu padinu, a noga joj se zaglavila u kamenu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?