Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
18 12°C
  • oluja1995:

    Pustite Hrvatski narod neka bira svoje predstavnike.Dva HDZ-a su se ujedinila i sad su jači nego ikad i to mnogima smeta,pokušavate na razne načine narušiti to jako potrebno nam jedinstvo.

  • cinbenik:

    Sramota ko prica u ime Hrvata.Podrzavao izdaje u ratu,napustio izdajnike zeleci uvjeriti narod da je posten,moljen da se ujedini ponovo sa starom strankom,izasli na izbore razjedinjeni,a sada se ujedinili pa svojom HDZeovom moci izmisljaju neke izdajnike i neprijatelje.Ovakvi su uticali ... prikaži još! i na dogadjaje na Blajburg.Koliko god su krive ubice toliko i oni koji su na slican nacin vodili politiku i gurnule narod u ponor.To isto rade oba HDZea,a poslije se cude svjetskim osudama,ponasaju se kao Srbi i na primitivan nacin sramote Hrvate koji ce ponovo snositi posljedice i vec snose.Nemamo vise prijatelja u svijetu zbog toga i takvih,ali se mora priznati da su birani jednoumljem i pripadanjem naroda Hrvatskog.Nece jos dugo pa ce se ope cuditi sta se dogadja,a oni posteni.

  • Ljubomir Pavlovic:

    Hrvatski narod zapao u političku kataklizmu zbog onih koji vode, tu potrošenu politiku, a ogradili se da im se nemože ni prići. Kol je Kol, pa dva mandata dosta, Vi bi doživitne mandate. To je ta ugroženost. Dvadeset godina gradite ... prikaži još! svoju političku promiđbu nepošteno pred izbore idete od vrata do vrata i prepadate narod ako HDZ- ne izaberu neće nas biti ni Hrvata ni države.