Luksuzna revija

Hrvatica kupuje Cartierov sat od čak – 250.000 eura

cartier
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
19.10.2010.
u 08:30

Satovi vrijedni milijun eura stigli su u Zagreb, a premijerni ženski sat od 30 tisuća eura ima nekoliko kupaca

Posebna pošiljka stigla je iz Pariza na zagrebački Pleso... Pod pratnjom osiguranja 20 satova glasovite draguljarske kuće Cartier ukupno vrijednih više od milijun eura prevezeno je u bankovni sef. Odatle će ih sutra otpremiti u centar Cascade na prvu hrvatsku inačicu svjetske Cartierove promocije. Dolazak “zvijezde večeri”, 250.000 eura vrijedna ženskog sata Captive s narukvicom od briljanata otkazan je u posljednji trenutak.

Potrebno lobiranje

Trebala je skupocjenom satu to biti svjetska premijera, a već je imao i svojega kupca. No zato će stotinu odabranih uzvanika moći vidjeti muški sat Tortue, koji stoji 380.000 eura. Kako nam je rekla organizatorica iznimna događanja Maria Novak, Tortue je na svjetskoj turneji i u Hrvatskoj još nema svojega kupca.

No zato će više Hrvatica počastiti prihvatljivijom inačicom spomenutoga ženskog sata Captive. Riječ je o satu kojem narukvica nije od briljanata. Buduće sretnice za nj će pak dati 30.000 tisuća eura.

Senzori i alarmi izloga

– Taj će sat u Zagrebu imati svjetsku premijeru. Prije nije nigdje viđen i ima više zainteresiranih kupaca – objašnjava organizatorica M. Novak. Dodala je kako je za svjetsku premijeru i turneju Cartiera bilo potrebno mnogo lobiranja.

– Morali smo ih uvjeriti da Hrvatska ima publiku za njihove dragocjenosti. Bio je to jako velik posao – kazala je M. Novak.

O koliku je poslu u svakom smislu riječ svjedoči i podatak da radi uređenja izloga u kojima će biti satovi dolazi dekoraterka iz centrale tvrtke u Parizu. Odatle stižu i svi materijali za uređenje izloga, ali i pozivnice za goste. Događanje se koordinira se u Parizu i Münchenu i ima svoj scenarij! Prema njemu će, primjerice, gostima iz zlatnocrvene kutije iskočiti netko od zvijezda... Izlozi sa satovima imaju senzore i alarme.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije