Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
15 12°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • garbage2:

  @error u tvojim rijecima je toliko mrznje, frustracija i fasizma da je svaki pokusaj s tobom ulaziti u dijalog cisto gubljenje vremena. Samo jednu stvar ti moram reci. Mrzitelji Bosne (takvi kao sto si ti) su direktni neprijatelji svakog Bosanca. ... prikaži još! Bez obzira na naciju i vjeru. Bilo to muslimani ili katolici. I sve dok je takvih mi smo pripravni. Cisto zato da nam se ne bi opet ponovili Ahmici, Stupni Dol, Heliodrom, Mostar itd. Mi tu gresku vise necemo napraviti. Ako je ipak napravimo onda ne zasluzujemo ovu predivnu zemlju. Amen.

 • cleuna:

  Oj turčine za nevolju kume, bez nevolje jebena balijo. Nisu uzalud oni koji su osjetili turski jaram smislili ovu uzrečicu,nego su je smislili na osnovu vlastitih iskustava iz toga vremena.Ta zločinnačka bagra je ubijala Hrvate u Bugojnu a istovremeno je ... prikaži još! svoje žene i djecu slala na sigorno,u Hrvatsku i stalno govorila o zločinačkoj politici Franje Tuđmana.

 • Avatar error
  error:

  E moja tužiteljice, ovo je tvoje zadnje sudjenje...volio bi da nisam u pravu ali vrijeme će pokazati tko upravlja tužiteljstvom bih, jeli tužiteljstvo neovisno.Toliko mi se gadi ova nakaradna država kao i sama riječ bih da ja tu riječ više ... prikaži još! nikada ne mogu napisati velikim slovima.Zanimljivo je da muslimanski mediji novine i tv još nisi spomenuli postojanje zločina da ne kažem udruženog zločinačkog poduhvata u Bugojnu.Kako su samo muslimani složni kada je u pitanju drugi narod, svi pušu u istu rupu/pakšu/...uzmimo kada je bilo formiranje vlade na razini federacije ili županije središnje bosne; svi su oni u koaliciji kada treba preglasati hrvate, nemaju oporbe svi kao jedan...nije mi jasno kako famozni hsp-ovci nisu skužili da je interes muslimana hrvate isključiti iz svih nivo vlasti...njima daju jedno ministarstvo i oni gaće skidaju i ne pita koliko će dugo ih netko nagužene držati i koliko će novca dobiti...gori su od prostitutki, one bar unaprijed kažu satnicu i cijenu pa ti bujrum što turci kažu!!!