počelo snimanje

I Branko Đurić Đuro dobio važnu ulogu u filmu Angeline Jolie

branko đurić
pixsell
27.09.2010.
u 12:32

Đuro je ulogu dobio jer ga je Angelina primijetila u filmu “Ničija zemlja” koji je prije nekoliko godina osvojio Oscara, kao i u filmu “Triage” u kojem igra s Colinom Farrellom.

Danas je u Budimpešti počelo snimanje novog filma Angeline Jolie u kojem je važniju ulogu dobio i Branko Đurić Đuro.

Đuro je ulogu dobio jer ga je Angelina primijetila u filmu “Ničija zemlja” koji je prije nekoliko godina osvojio Oscara, kao i u filmu “Triage” u kojem igra s Colinom Farrellom. S obzirom na to da se u posljednjim mailovima koje je izmijenio s trenutačno najvećom svjetskom glumačkom zvijezdom ona potpisuje s “Love, Angie”, Tanja Ribič, Đurina žena, pomalo je postala ljubomorna.

- Da mi je netko rekao kako će mi jednoga dana supruga biti ljubomorna na Angelinu Jolie, umro bih od smijeha, kaže u šali Đuro.

Popularnom glumcu danas izlazi album s bendom “Bombaj Štampa” pod nazivom “Neka DJ odma’ dole CJ” nakon dvogodišnjeg snimanja i miksanja. Iako je prošlo punih 20 godina od njihova posljednjeg albuma, bend ni nakon toliko godina nije izgubio na svježini i žestokom rock izričaju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije