Akcija "Laufer"

I Crnogorka (21) švercala drogu preko granice

Marihuana
11.10.2012.
u 09:36

Na prijelazu između BiH i Crne Gore pokušali su prokrijumčariti 10 kg marihuane

Državljanin Srbije Milan Milatić (21) i državljani Crne Gore Ivana Vučić (21) i Miloš Pavičević (21) uhićeni su kada su preko graničnog prijelaza Klobuk, između BiH i Crne Gore, pokušali prokrijumčariti 10 kilograma marihuane. Kako navode iz Granične policije BiH, riječ je o akciji “Laufer”, koja je duže vrijeme pripremana. - Graničari su na ulazu kod Trebinja drogu otkrili u automobilu “renault megan”, crnogorskih oznaka, koji je u vlasništvu rent-a-car agencije - rekla je glasnogovornica Sanela Dujković. Prema njenim riječima, pregledom “megana” pronađeno je 12 paketa marihuane, a nakon detaljnog pretresa otkriveno je još šest paketa. - Paketi su bili sakriveni ispod prednjih sjedišta, te u prednjem i zadnjem braniku, kao i u unutrašnjosti rezervne gume. Osumnjičenima se spočitava kazneno djelo nedopuštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga - kaže glasnogovornica Dujković. Operativna akcija “Laufer” provodi se od početka godine. Tako je na prijelazu Deleuša već otkriveno 12,6 kilograma marihuane, dok je kilogram zaplijenjen i na prijelazu Zupci.

Podsjetimo, na prijelazu Deleuša u ožujku su uhićeni crnogorski državljani Dejan Stešević (27) i Željko Goranović (29), koji su također u “renault meganu”, crnogorskih oznaka, prevozili 12,6 kilograma marihuane. Drogu su u automobilu “nanjušili” psi tragači, a u pretresu je otkriveno 17 paketa droge sakrivenih u blatobranima i ispod tapacirunga u zadnjim vratima vozila. Radi se o još jednoj uspješnoj akciji policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?