Mostar

I. Leutar: “Predmet mog oca neće biti u ladici!”

Obljetnica
VL FOTO
28.03.2013.
u 09:17

Slavljena je misa zadušnica te su položeni vijenci na groblju Masline

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na grobu bivšeg doministra unutarnjih poslova FBiH i člana Predsjedništa HDZ-a BiH Joze Leutara, na groblju Masline u Mostaru je obilježena 14. godišnjica njegove smrti. U mostarskoj katedrali služena je misa zadušnica koju je predvodio don Luka Pavlović.

Borba s institucijama

U izjavi za novinare sin pokojnog Leutara Ivica kazao je kako se 14 godina bori s institucijama BiH jer ne rade svoj posao kada je u pitanju slučaj njegova oca te da se pita koga tužiteljstvo i policija štiti. “Jedan predstavnik stranac mi je rekao kako će se, ako se otkriju nalogodavci za slučaj ubojstva moga pokojnog oca, riješiti 60 posto političkih ubojstava u BiH. Znači problem je s državnom mafijom. Sada im je želja da se s državnog slučaj moga oca prebaci na županijski sud, ali poručujem im da taj predmet neće biti u ladici”, kazao je Ivica Leutar. Uz članove obitelji Leutar nazočili su i predstavnici županijskog MUP-a i stranački dužnosnici HDZ BiH. Vijence na Leutarov grob na groblju Masline položila su izaslanstva MUP-a HNŽ – a, Predsjedništva HDZ BiH, ŽO HNŽ HDZ BiH i GO HDZ BiH.

Izaslanstvo

U izaslanstvu su bili Mario Šulenta, ministar u Vladi HNŽ –a, premijer Denis Lasić, glavni tajnik HDZ BiH Vlado Džoić, Marija Zelenika, predsjednica Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ –a Rafael Gagro i predsjednik GO HDZ BiH Slađan Bevanda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?