brzo plane

Ibrahimović triput tukao suigrače, ali i prolazio bez kazne

Ballack Podolski
Screenshot Youtube
12.11.2010.
u 11:25

Lizarazu je pljuske dijelio Matthäusu i N. Kovaču, a nakon završetka nogometne karijere počeo je trenirati džiju-džicu.

Fizički sukobi suigrača nisu novost u nogometnom svijetu. Ademi je sa šljivom ispod oka dobro prošao prema bivšem igraču West Hama Eyalu Berkoviću. Izraelskog nogometaša njegov je suigrač doslovno nokautirao nogom u glavu (i to dok je ležao na travnjaku) zbog sukoba za vrijeme treninga. Hartson je zato ostao bez tjedne plaće.

Bez 10.000 eura premije za pobjedu nad Walesom (2:0) ostao je Lukas Podolski, koji je na toj utakmici pljusnuo suigrača. I to, ni više ni manje, kapetana Njemačke Michaela Ballacka.

Poldiju 10.000 eura kazne

– Prigovorio mi je da igram katastrofalno. Nisam se složio s njim, živcirao me, pa sam ga pljusnuo – objasnio je Podolski svoj potez.

Najveći majstor pljuskanja ipak je bio bivši francuski reprezentativac Bixente Lizarazu. Dok je igrao za Bayern čak se dvaput sukobio sa suigračima. Na jednom treningu verbalno se sukobio pa nakon toga i ošamario bivšeg kapetana kockastih Niku Kovača. Zbog toga mu je klub uzeo 5000 eura. Isti je prijestup Lizarazu ponovio nekoliko mjeseci kasnije.

No, ovaj je put pljusnuo Bayernova kapetana, legendarnog Lothara Matthäusa. I opet ostao bez 5000 eura. Kovač i Matthäus još su i dobro prošli, jer Lizarazu je nakon završetka nogometne karijere počeo trenirati džiju-džicu. Ide mu jako dobro, prošle je godine postao prvak Francuske u svojoj kategoriji.

Ibrahimović tukao cimera

Prgav poput Lizarazua je i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović. Triput u karijeri sukobljavao se sa suigračima. Još dok je bio u Ajaxu napao je svog cimera i najboljeg prijatelja, reprezentativca Egipta Mida. A iako je u Milan došao tek prije tri mjeseca, već se fizički sukobio sa suigračima Onyewuom i Strasserom. Zanimljivo, za svoje ispade Ibrahimović nikada nije kažnjen.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije