IMA LI KRAJA

Igor Čorić snimljen treći put u krađi ove godine

krađa
VL FOTO
25.05.2011.
u 09:46

Ovaj put je iz blagajne mostarske trgovine Merkur kod Carinskog mosta pokupio 1000 maraka i pobjegao

 Igor Ćorić (39) iz Kočina kod Mostara, prozvani Big Brother, jučer je po treći put ‘snimljen’ u krađi ovog proljeća. Ovaj put je iz blagajne trgovine Merkur kod Carinskog mosta pokupio 1000 maraka i pobjegao pa ga traže inspektori PU Mostar. Nikome nije jasno kako se opet ‘nekim čudom’ našao na slobodi jer je početkom mjeseca bio uhićen zbog krađe vozila u Mostaru, a specijalci su ga presreli u trebinjskom mjestu Aleksina Međa. Nalazio se za upravljačem skupocjenog BMW-a, stranih oznaka L722-HG, koje je prethodno otuđio u naselju Bišće polje.

Vidio je ključeve u bravi BMW-a, vlasništvo Ethema Habića, a koji je korisnik Belly Elam nemarno ostavio dok je nakratko izašao kod autosalona Alea. Kako u spremniku nije bilo nešto goriva, Ćorić je usput svratio do benzinske crpke na Buni te ‘do vrha’ natočio 115 KM i pobjegao. Uhićen je dva sata kasnije i, računalo se, konačno poslan iza rešetaka. Također, kako smo pisali, njega je mjesec ranije snimio i videonadzor Euroherca, i to u trenutku krađe terenca nissan na ulazu u Auto-moto klub (AMK) Mostar u Dubrovačkoj ulici, kao i pri naknadnom spektakularnom uhićenju kod zgrade Projektanta, na jedinom mostarskom raskrižju koje policija pokriva kamerama.

Iako se radilo o susjednim ulicama, od Big Brother krađe do uhićenja prošlo je punih pet sati. Taj ovisnik je policiji ispričao da se samo išao pomoliti na Brdu ukazanja u Međugorju (!?) te da se provozao do Čapljine pa kanio vratiti terenca. I gle čuda, njegove molitve su očito uslišane jer mu je dežurni tužitelj povjerovao i pustio ga.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mozel
16:26 25.05.2011.

sud bi mu morao donijeti odluku za amputiranje ruku pa ce biti stvar u redu jer nece moci vise da krade jer nce imati cimen.Ako nebude ovako on ce stalno da krade kao i dosada.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije