BIVŠI NOGOMETAŠ

Igor Musa osvaja i veteranske teniske turnire

mus
VL FOTO
04.07.2010.
u 10:45

- Više sam pokala osvojio na ovom turniru nego za cijelu nogometnu karijeru - rekao je Musa

Na terenima Teniskog centra na Ciganskom brdu iznad Širokog Brijega igran je treći memorijalni teniski turnir “Zdenko Naletilić Zdena”. U organizaciji TK Široki Brijeg i domaćina Vladu Ćavara te obitelji pokojnog Zdenka, okupila su se 64 tenisača u dvije dobne kategorije. U kategoriji iznad 35 godina pobijedio je Igor Musa, nekadašnji nogometaš Hajduka, prošle godine Zrinjskog, te u svojoj bogatoj karijeri još brojnih domaćih i inozemnih klubova.

U finalu Musa je pobijedio Širokobriježanina Marka Škegru 6:0, 6:3, dok je u polufinalu nadigrao domaćeg igrača Igora Jelčića 6:4, 6:3, dok je Škegro bio 6:3, 6.4 bolji od Davora Palca. Uz bogatu i zavidnu nogometnu karijeru, Musa se radovao i teniskom uspjehu te kazao:

- Više sam pokala osvojio na ovom turniru nego za cijelu nogometnu karijeru, očito aludirajući na nogometne uspjehe, ali bez ijednog važnijeg naslova. U kategoriji do 35 godina pobijedio je Niko Brčić iz Livna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije