Turnir Četiri kafića u Splitu

Igor Štimac bit će izbornik Zvoni Bobanu

\'04.12.2010.MSU , Zagreb -   Otvaranje izlozbe Ede Murtica u MSU. Leonarda i Zvonimir Boban Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
\'Zeljko Lukunic/PIXSELL
10.12.2010.
u 12:05

- S velikom sigurnošću mogu potvrditi da će za jednu od ekipa nastupiti i Eduardo - najavio je bivši hajdukovac Ivica Mornar, koji je pokrenuo turnir.

Deveto izdanje popularnog turnira "Četiri kafića" (službeni naziv je humanitarni turnir Dino Petrinović) što će se 28. prosinca održati u Spaladium areni bit će i najspektakularnije do sada. U prvoj utakmici sastat će se Tropic bar Equador i Stella Mare"s, a nakon njih sučelit će se Club Vanilla i Kauri.

U predigri finala predstavit će se ženski nogometni klub Marjan, a završnu utakmicu, pregovori traju, možda će prenositi i državna televizija. Naravno, postoje razlozi za to. Izbornik Equadora je Igor Štimac, a kapetan Zvonimir Boban. A još će igrati Rakitić, Kruno Lovrek, Luka Vučko, Drago Gabrić, Mario Brkljača, Marin Ljubičić, Andrija Vuković, Tonči Gabrić... No, Stella Mare"s je ekipa vrijedna respekta, izbornik je Zoran Vulić, a igrat će Vastić, Jarni, Dario Šimić, Tomislav Rukavina, Balić, Turković, Bubalo. Za Vanillu će nastupiti Mornar, Križanac, Pršo, Zahovič, Trebotić, Vukušić. Kauri je jaka ekipa, kombinacija reprezentacije Bosne i Hercegovine i inozemnih zvijezda.

- Izbornici će biti Stanko Poklepović i Blaž Slišković, a igrat će Edin Džeko, Senijad Ibričić, Josip Šimunić, Danijel Pranjić, Srđan Lakić, Emir Spahić, Kenan Hasagić, možda Dujmović - rekao je vlasnik Kaurija Saša Franjkić čija će momčad prvi put nastupiti na turniru.

- U pregovorima smo s nekim stranim igračima, a s velikom sigurnošću mogu potvrditi da će za jednu od ekipa nastupiti i Eduardo - najavio je Ivica Mornar, bivši Hajdukov nogometaš koji je pokrenuo turnir "Četiri kafića".

Svaki od kafića ima svog pjevača kao zaštitni znak, Equadorov je Jelena Rozga, Kaurijev Šemso i Antimon, Stele Mare"s Magazin, a Vanille Jole.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije