LOŠA IGRA

Igrači Širokog Brijega kažnjeni sa po 500 maraka

Široki
VL FOTO
01.09.2010.
u 08:33

Stručni stožer i prva momčad s Pecare kažnjeni su s po 500 maraka, a igrači s klupe kažnjeni su s po 250 maraka

Iako trener Ivo Ištuk blamažu u Travniku pravdao čudnim spletom okolnosti, nedostatkom sreće i prisebnosti napadača pri realizaciji prigoda, nedosuđenim jedanaestercom na Weitzeru, te istaknuo da su se igrači trudili i borili, ostaje činjenica da je katastrofalni poraz od 0:4 velika sramota za klub. To su zaključili i klupski čelnici, koji su igrače koji su igrali na Piroti i stručni stožer “potaknuli” na promjenu odnosa prema radu i igri novčanom kaznom od po 500 KM, dok su pričuve kažnjene s po 250 KM.

Koliko će sve to imati učinka vidjet će se nakon dvotjedne stanke, na derbiju sedmog kola protiv Željezničara na Pecari. U međuvremenu Široki Brijeg igrat će na Memorijalnom turniru Blage Zadre u Vukovaru. U prvom susretu u petak 3. rujna u 17 sati Široki Brijeg igrat će protiv domaćina Vukovara 91. U drugom polufinalnom susretu sastaju se Osijek i Cibalija (subota, 17).

Susret za treće mjesto igra se u nedjelju, 5. rujna u 15, finale je u 17 sati. Koliko će ovi susreti pomoći u podizanju spremnosti i uigranosti, momčad će imati prigodu pokazati protiv Osimovih Sarajlija, te na dva gostovanja u Trebinju i Tuzli. U Vukovaru u momčad se nakon dugog odsustva vraća Wagner, a trener Ištuk vjerojatno planira pokušati s još nekim promjenama u sastavu. Uz ostalo, mora pronaći tko će igrati na zadnjem veznom, pošto zbog žutih kartona Danijel Kožul nema pravo nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije