tjedan dana slavlja

Indijsko vjenčanje: Mladoženja na Srđ stigao na bijelom konju

vjenčanje
Foto: VSP Video
1/7
25.07.2013.
u 10:03

Stotinjak gostiju uglavnom iz Indije sudjelovalo je na tradicionalnom indijskom vjenčanju koje je prošlog tjedna održano u Dubrovniku

Princ na bijelom konju stigao je na vrh Srđa i s odabranicom svog srca uplovio u bračnu luku u romantičnom Dubrovniku. Čini se kao ispunjenje nečijih djevojačkih snova, a još kad se uz sve to dodaju indijski "začini", živopisno je vjenčanje zagarantirano.

Upravo se takav scenarij dogodio proteklog tjedna, kada su u Dubrovniku na indijskoj ceremoniji u brak stupili Prince i Ksenia. Stotinjak gostiju, uglavnom iz Indije, uveličalo je vjenčanje, koje se dijelom održavalo u Gradu, a dijelom u amfiteatru na Srđu.

Ovakva vjenčanja iznimno su zahtjevna. Svaki detalj pažljivo je odabran, a mladenci su htjeli da sve bude ukrašeno i s mnogo cvijeća. Svečani obred održan je pred oltarom ukrašenim cvijećem, vodom i vatrom. Mladenka je bila ukrašena kanom, a nosila je i ogrlicu mangal sutru, znak bračnog zajedništva.

>>Larry Page vjenčanje u Motovunu snimao Google naočalama

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije