Liga prvaka, uzvrati osmine finala

Inter protiv Marseillea u infarktnoj završnici ostao bez četvrtfinala

'Olympique Marseille\'s Mamadou Niang reacts after scoring against Rennes during their French Ligue 1 soccer match at the Velodrome stadium in Marseille May 5, 2010.  REUTERS/Jean-Paul Pelissier  (FRA
'JEAN-PAUL PELISSIER'
13.03.2012.
u 22:57

Milito je zabio za vodstvo Intera u 75. minuti, Brandao je izjednačio u 92., a pobjedu crno-plavima donio je Pazzini u šestoj minuti sudačke nadoknade, no bila je to pirova pobjeda.

Milanski je Inter s početkom sudačke nadoknade u džepu imao barem još 30 dodatnih minuta da izbori četvrtfinale Lige prvaka. No, u drugoj minuti sučeva dodatka Brandao je zabio pogodak za 1:1 kojim je praktički riješio pitanje prolaska Marseillea u drugi krug. Na kraju je Pazzini u šestoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu Interu s bijele točke (isključen je Marseilleov vratar Mandanda), ali bila je to pirova 2:1 pobjeda (prvi pogodak za Inter zabio je Diego Milito u 75. minuti).

Jer, ukupni rezultatom 2:2, među osam najbolji progurali su se Francuzi koji su u prvoj utakmici pobijedili 1:0.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije