osumnjičen

Istraga se nastavlja, Klasniću produljena jamčevina do 1. veljače

Klasnić (1)
PIXSELL
01.11.2010.
u 11:37

Kako su priopćili iz tamošnje policije oni nastavljaju s istragom, a nitko nije više uhićen.

Hrvatskom nogometašu Ivanu Klasniću koji je osumnjičen za silovanje maloljetne djevojke, policija u Manchesteru je produljila jamčevinu do 1. veljače 2011. godine.

Kako su priopćili iz tamošnje policije oni nastavljaju s istragom, a nitko nije više uhićen.

>>U Klasnićev su stan maloljetnicu doveli hamburški Hrvati

Klasnić se danas trebao pojaviti u policiji u Manchesteru na saslušanju i dati svoj iskaz no on tamo nije viđen. Također, na saslušanje su trebali doći i dvojica hamburških Hrvata, ali policija nije potvrdila da su se uopće pojavili u Manchesteru.

Podsjetimo, Manchesterska policija privela je prošli ponedjeljak Klasnića pod optužbom da je silovao 17-godišnju djevojku. Navodno silovanje dogodilo se u stanu u Deansgetu, glavnoj ulici Manchestera. Naknadno je otkriveno je da je Ivan dvojici prijatelja dao stan na korištenje, a oni su, ili jedan od njih, u taj stan doveli maloljetnicu.

Rodbina je bila šokirana optužbama za silovanje. Potporu Klasniću dao je i Hrvatski nogometni savez koji je uvjeren da njihov reprezentativac nije umiješan u slučaj onako kako se to prikazuje.

- Osobno sam duboko uvjeren da je Klasnić nevin – kazao je hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije