ATP Monte Carlo

Ivan Dodig ispao u 2. kolu od Španjolca Verdasca

'Croatia\'s Ivan Dodig returns the ball to Serbia\'s Novak Djokovic during their Paris Tennis Masters Series indoor tournament tennis match on November 9, 2011 at the Bercy Palais-Omnisport (POPB) in
'MIGUEL MEDINA'
17.04.2012.
u 14:50

Naš je predstavnik na Mastersu pokleknuo pred Španjolcem za sat i 59 minuta igre (6:3, 3:6, 1:6).

Ivan Dodig (57. igrač svijeta) izbacio je u prvom kolu ATP turnira u Monaku Ivana Ljubičića i umirovio ga, a njega samog odmah u sljedećem kolu "umirovio" je Fernando Verdasco (19. igrač svijeta). Naš je predstavnik na Mastersu pokleknuo pred Španjolcem za sat i 59 minuta igre (6:3, 3:6, 1:6).

Dodig je imao više as-servisa od svog protivnika (1-7), ali i više dvostrukih pogrešaka (4-5), no pobjede ga je stajao katastrofalni postotak prvog servisa. Ivan je servirao 59 posto prvi servis, a Verdasco čak 80!

No ne može Dodig reći da nije imao šansi. Čak je imao i isti broj prilika za oduzimanje servisa (7) kao i Španjolac, no iskoristio je samo dvije, dok je Verdasco bio neumoljiv. Od sedam šansi čak ih je pet pretvorio u break.

Inače, bio je to njihov prvi međusobni susret.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?