Australian Open

Ivan Dodig predao meč prvoga kola Portugalcu Fredericu Gilu

'Croatia\'s Ivan Dodig returns the ball to Serbia\'s Novak Djokovic during their Paris Tennis Masters Series indoor tournament tennis match on November 9, 2011 at the Bercy Palais-Omnisport (POPB) in
'MIGUEL MEDINA'
17.01.2012.
u 09:19

Čast hrvatskog tenisa na prvom Grand Slamu sezone ostao je braniti samo Ivo Karlović.

Naime, u meču prvoga kola Australian Opena Ivan Dodig predao je meč Portugalcu Fredericu Gilu pri rezultatu 6:2, 1:6, 1:6, 1:4. U dva sata i jednu minutu igre Gil je, izuzev prvoga seta, bio dominantniji i precizniji. Naš je tenisač, naime, ubacio svega 51 posto prvoga servisa, dok je Gil imao visokih 72 posto. Također, Dodig je imao četiri dvostruke servis pogreške, a Portugalac ni jednu. Dodig je osvojio i neuobičajeno malo poena na svom drugom servisu - svega 26 posto (10 od 39), a Gil je imao 64 posto u toj kategoriji (14 od 22).

Imao je hrvatski tenisač niz prilika za oduzimanje servisa, ali iskoristio je samo tri od 14, dok je Gil od 12 šansi, čak osam pretočio u break.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije