ZRINJSKI - TOBOL

Ivanković: Čeka nas težak uzvrat u Mostaru

zrinjski
VL FOTO
06.07.2010.
u 08:16

Možda je u prvom susretu Tobol malo podcijenio momčad Zrinjskog. Sigurno je da su sada karte s obje strane otvorenije

Vrijeme brzo prolazi i nogometaši Zrinjskog će uskoro ponovno igrati svoj europski susret. Već u četvrtak na stadionu plemića pod Bijelim brijegom gostuje kazahstanski Tobol.

Težak uzvrat

Momčad se u preostalih nekoliko dana nastoji oporaviti, jer novih 90 minuta protiv kazahstanskog Tobola će biti prilično velik izazov. Inače, kazahstanski sastav je jučer krenuo put Mostara. Baš kao i mostarski nogometaši i Kazahstanci će iz Kostanaya letjeti do Moskve. Nakon toga put bi ih treba nositi prema Beču, pa prema Sarajevu, te na koncu prema Mostaru. Nimalo lagana ruta, znaju to dosta dobro mostarski nogometaši koji su prošli nešto slično.

- Put je bio uistinu naporan, ali ipak sve smo lakše podnijeli nakon onako dobre izvedbe protiv Tobola, kazao nam je kapetan Zrinjskog Mario Ivanković, dodavši kako ga je posebno impresionirao moskovski Crveni trg, na kojemu su uspjeli uhvatiti nešto vremena za odmor i opuštanje.

Ivanković je mišljenja kako je Tobol Zrinjskog ipak malo podcijenio, te da im je prvi susret definitivno otvorio oči.

Podcjenjivanje

- Oni na svom terenu nisu gubili europske utakmice protiv bečke Austrije, Galatasaraya i Basela. U punoj su natjecateljskoj formi, a u ovom su trenutku su vjerojatno bolja momčad od naše. Ipak, mi smo u prednosti i moramo dati svoj maksimum kako bi tu prednost zadržali i u uzvratu. Iako smo samo svega neka dva tjedna u treningu, iako nam je otišlo puno igrača, mi smo uspjeli odigrati fantastičnu utakmicu. Zrinjski je nekad ranije znao pružiti dobra izdanja u prvom susretu, pa ne proći u uzvratu. Nadam se kako nam se tako nešto neće ponoviti. Moramo pružiti maksimalan angažman. Ovaj put ćemo na našoj strani imati i navijače, što je za nas velika prednost, zaključio je Ivanković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije