Rukometni klupski SP

Ivano Balić debitira za Atletico protiv Ivice Obrvana

'balic_nnn_spo_260812'
''
27.08.2012.
u 11:36

Ivano će se susresti i s lanjskim suigračima, Horvatom, Špremom i Špilerom, koji su za ovu priliku pojačali katarskog doprvaka El Jaish.

Danas u Dohi počinje Svjetsko klupsko prvenstvo u rukometu. Osam momčadi podijeljeno je u četiri skupine.

Ivano Balić imat će danas svoj prvi službeni nastup za madridski Atletico. Debitirat će u utakmici protiv El Jaisha, domaćeg kluba koji od ove sezone vodi Balićev dojučerašnji trener Ivica Obrvan.

Bit će to dobra prilika da se Ivano susrete i sa svojim lanjskim suigračima – Zlatkom Horvatom, Lovrom Špremom i Davidom Špilerom – koji su za ovu priliku pojačali katarskog doprvaka. Osim Horvata, Šprema i Špilera, još jedan Zagrebaš igrat će za El Jaish – Skoko, pojačanje iz Cimosa.

Atletico iz Madrida dvaput je osvajao svjetsko klupsko prvenstvo (2007. i 2010. godine), a lani su u finalu izgubili od Kiela.

Pobjednik će otići kući bogatiji za 400.000 dolara, drugoplasirani će dobiti 200. 000, a treći 100.000 dolara. Nije ni čudo što je klubovima toliko stalo do Svjetskog klupskog prvenstva...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije