Priznanje

Izaslanstvo Styrije i Večernjeg lista BiH na audijenciji kod Svetog Oca

'vatikan 1 010'
'Photoshop'
25.02.2010.
u 19:19

Nadbiskup Mamberti uputit će posebnu videoporuku tijekom manifestacije Večernjakova pečata, koja se održava u dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru

– Donosimo Vam pozdrave iz Večernjeg lista, Bosne i Hercegovine, Styrije – na kraju susreta gotovo uglas kazalo je izaslanstvo Večernjaka i Styrije.
– I vi prenesite moje pozdrave – s toplim smiješkom uzvratio je Benedikt XVI. Predstavnik Styrije Ivan Tolj, glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković i zamjenica glavnog urednika Valentina Rupčić upoznali su papu Benedikta XVI. sa Styrijinom obitelji u sklopu koje je i Večernji list BiH. Iz njegovih pitanja osjećalo se kako je s našom medijskom kućom – dobro upoznat.

Susret s Mambertijem

Prije ove, za mnoge rijetke prigode i uzvišena susreta sa Svetim Ocem naše izaslanstvo bilo je na općoj audijenciji. Imalo je izuzetnu čast u dvorani Pavla VI., u kojoj je bilo više od 8000 hodočasnika, sjediti na središnjemu mjestu, u počasnom, prvom redu. Svima nama koji predstavljamo Večernjakovu obitelj, jer smo tri dana bili u dvostrukoj misiji u Svetoj Stolici radi susreta s papom i audijencije te susreta sa šefom diplomacije Svete Stolice nadbiskupom Dominiqueom Mambertijem, ovo je bilo posebno priznanje.

Videoporuka u Mostaru

Nadbiskup Mamberti uputit će posebnu videoporuku tijekom manifestacije Večernjakova pečata, koja se održava u dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru u petak navečer, na kojoj se biraju osobe koje su dale poseban pečat prošloj godini. Uz osobu godine biraju se osobe u deset različitih kategorija.

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović obratit će se videovezom tijekom manifestacije koju prenose TV kamere Federalne televizije. Hrvatska premijerka Jadranka Kosor, kako je potvrđeno, nazočit će manifestaciji jer ju je Večernji list, izdanje za BiH, kandidirao za regionalnog čelnika.

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:23 25.02.2010.

hebote, koja vijest! hahahah!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
14:44 26.02.2010.

Brišete mi postove iz straha da ih Sv.Otac slučajno ne pročita pa skuži kako se zaj*bo kada je vas primio u audijencu ?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?