Rukomet

Izviđač protiv Goražda želi doći do finala Kupa

Ivandija
VL FOTO
07.05.2010.
u 15:43

Ivandija tvrdi kako njihov današnji protivnik nije za njegovu momčad velika nepoznanica

Rukometaši Izviđača danas će u 20.15 sati odigrati svoj susret poluzavršnice rukometnog Kupa BiH. Nasuprot sebe imat će momčad Goražda, s kojom su ne tako davno igrali i u domaćem prvenstvu.

Bez iznenađenja

Trener skauta Silvio Ivandija tada je bio ogorčen na suđenje.

- Ovo će za nas biti dobra prigoda da pokažemo svoju kvalitetu. U nama ima dovoljno snage da pokušamo dokazati kako smo bolja momčad od Goražda, jer u prvenstvu tako nešto smo bili onemogućeni, kazao nam je trener Izviđača Silvio Ivandija.

Ivandija tvrdi kako njihov današnji protivnik nije za njegovu momčad velika nepoznanica.

- Nema tu puno tajni. Oni uglavnom igraju jednu pokretljivu 5 - 1 zonu. Posebno ćemo obratiti pozornost na njihove desne vanjske pucače. Uglavnom, siguran sam kako nas Goražde neće moći posebno iznenaditi - dodao je trener momčadi iz Ljubuškog.

Uoči završnice Kupa sastav skauta nalazi su u dobrom stanju. Tek je nešto lakše bio ozlijeđen Petar Mucić, koji je dobio jedan nezgodan udarac u mišić, ali on bi također trebao biti spreman. Svi ostali rukometaši su u dobrom stanju i konkuriraju za susret s Goraždem.

Bosna favorit

Za Izviđač bi uspjeh bio i plasman u finale Kupa BiH, što i potvrđuju u tom klubu. Ipak, kada je riječ o favoritima za titulu trener Ivandija smatra kako Bosna na svom terenu apsolutni favorit.

- Oni su po meni apsolutni favorit, tim više što igraju pred svojom publikom - zaključio je Ivandija.

Inače, Bosna i Krivaja iz Zavidovića igraju prvo polufinale u dvorani na Mojmilu u 17 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije