Okrutno ubojstvo

Japanski turist pronađen mrtav

Nož
24.05.2012.
u 12:39

Ubojica je pobjegao s mjesta zločina i pri tom niije ukrao ništa od osobnih stvari motorista

Japanski turist koji je putovao kroz Rusiju na motoru pronađen je mrtav u blizini puta u regiji Bajkalskog jezera (u Sibiru) s 30 uboda nožem, priopćio je u četvrtak lokalni Odbor za istrage.

Tijelo Japanca je pronađeno u utorak 500 metara od puta Irkutsk-Čita sa \"znacima okrutnog ubojstva\", naveo je Odbor u priopćenju. Tridesetjednogodišnji Japanac je putovao kroz Rusiju, postavio je šator da bi prespavao nedaleko od ceste u blizini skretanja za selo Jipkheguen u okrugu Khilok, priopćio je istražni odbor. Na ovom mjestu neka osoba, čiji identitet nije utvrđen, nanijela je žrtvi trideset uboda nožem i pobjegla, dodao je taj odbor. Pojasnio da su šator, motor \"suzuki\", osobne stvari, mobilni telefon i novac žrtve pronađeni na licu mjesta. Agencija Itar-Tass je naglasila da opasnosti prate putnike, posebno strane, na ovom transsibirskom putu. U listopadu 2010. godine jedan Španjolac koji je putovao kroz Rusiju na motoru ostao je živ, ali mu je opljačkan novac na istom putu, priopćila je agencija. Ovaj zakon stupit će na snagu sljedećeg dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?