Uspjeh Zrinjskog

Jedan bod Zrinjski primakao, a Velež odmaknuo od Europe

velez
Zoran Grizelj
23.04.2010.
u 10:35

Velež će u idućem kolu na nezgodno gostovanje kod Slavije u Lukavicu, dok će momčad Zrinjskog nastojati ovjeriti bodove protiv Olimpika kod kuće

MOSTAR - Nakon mostarskoga gradskog derbija više razloga za zadovoljstvo imao je sastav Zrinjskog. Bod osvojen u neodlučenom susretu (0:0) jednak je velikom uspjehu za izabranike Dragana Jovića.

Pristup

Nakon utakmice velika skupina Ultrasa dočekala je autobus s upravom, igračima i stručnim stožerom kod stadiona HŠK Zrinjski. Bod iz Vrapčića burno je proslavljen. Nakon susreta na službenoj konferenciji za medije trener Zrinjskog Dragan Jović je istaknuo kako je Zrinjski imao pravi pristup protiv Veleža.

- Ključ je bio u pristupu koji je bio na željenoj razini. Kada je on takav, protiv svakog protivnika u prvenstvu imamo dobre izglede za pozitivan rezultat, kazao je trener Jović.

Iako je, prema njegovu mišljenju, Zrinjski mogao doći i do pobjede, u redovima aktualnog prvaka ostali su zadovoljni i osvojenim bodom.

Strateg Veleža Abdulah Ibraković naglasio je kako su njegova momčad i on ostali dužni svojim navijačima.

- Matematički, mi smo u igri za jedno od mjesta koja vode u Europu. Međutim, ovakav tim, s ovakvom igrom definitivno tu Europu ne zaslužuje - kritičan je bio trener Ibraković.

Borba za Europu

Veležu u idućem kolu preostaje susret na nezgodnom terenu kod Slavije. Zrinjski će, s druge strane, imati domaći susret protiv momčadi Olimpika. Ako bi Zrinjski ostvario pobjedu protiv tog sastava, tada bi bod iz Vrapčića dobio mnogo na važnosti. Trenutačno aktualni prvak zauzima četvrto mjesto na ljestvici s 39 bodova, koliko ima i Široki Brijeg koji je na trećem mjestu. Velež je, s druge strane, na šestom mjestu ljestvice s 37 bodova, ali ima i nešto nezgodniji raspored nego što imaju druge momčadi koje se bore za Europu. Upravo će ta borba za eurokupove biti sve zanimljivija kako bude odmicalo domaće prvenstvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije