Spektakl na Pecari

Jelena Rozga & Momčilo Bajagić

rozga
Foto: Tomo Milićević
1/7
04.12.2011.
u 13:00

Osim benda i pratećih vokala na sceni, Jelenu i Bajagu pratio i “zbor” od 6000 ljudi

- Ovo je fenomenalno. Znao sam da je Široki po mnogo čemu super, a poznavao sam ga najviše po košarci. Ovu prekrasnu dvoranu viđao sam na televizijskim prijenosima košarkaških utakmica, a, evo, večeras sam po prvi put u ovoj divnom zdanju doživio nezaboravne trenutke.

- Među Instruktorima koji su me i večeras pratili njih četvorica sviraju sa mnom još od 1984. godine i ni za što ih ne bi mijenjao - dodao je Bajaga koji je, praćen “zborom” od šest tisuća ljudi u dvorani, otpjevao svoje standarde, “Plavi safire”, “S druge strane jastuka”, “Život je nekad siv, nekad žut”, “Moji su drugovi”, “Vjerujem, ne vjerujem”, a posebno lijepo zasvirala je “Tišina”.

Drugi put uživo u životu otpjevao je svoj novi singl “Ako treba da je kraj”.

- Nakon nastupa prije desetak godina kod Ranka Bobana u Čapljini, nastupao sam u Čitluku, više puta u Mostaru, Posušju. Volim i cijenim svoju publiku u Hercegovini, s kojom nikada nisam imao šumova u komunikaciji. U nedjelju sam u Zadru, a zatim slijedi još sedam nastupa po Hrvatskoj u projektu Karlovačko live. Presretan sam zbog toga što je karavana Karlovačko live svratila i u Hercegovinu, ovdje u Široki Brijeg. U veljači mi izlazi novi album, a na YouTubeu vrti se najavni singl “Ako treba da je kraj” - dodao je Bajaga.

Nakon Bajagina bisa iz tisuća grla zaorilo se: “Jele, Jele, Jele...”, a onda se uz gromoglasan pljesak, ovacije, vrisku i oduševljenje Rozginih fanova pojavila trenutačno najsjajnija regionalna estradna zvijezda kojoj se “Bižuterija” pozlatila, a “Razmažena” nije razmazila. Jelena je s ta svoja dva hita započela nastup te odmah raspjevala i rasplesala prepunu dvoranu. Uslijedili su hitovi “Ona ili ja”, “Rodit ću ti kćer i sina”, a ponešto i iz repertoara Magazina.

Osim benda i pratećih vokala na sceni, Jelenu je u svakoj pjesmi pratio i “zbor” tisuća nazočnih u dvorani.

- Oduševljena sam, hvala svima koji su mi ovu večer u Širokom učinili nezaboravnom. Zbog ovakvih dirljivih susreta s mojom dragom publikom ova naporna turneja Karlovačko live ne pada mi toliko teško. No, valja se pripremiti i za novogodišnji nastup na dubrovačkom Stradunu - kazala je oduševljena Rozga.

Dodala je kako već u siječnju treba ponovno u studio.

- Treba raditi novu pjesmu. I najveće zvijezde u Americi svako tri-četiri mjeseca moraju “izbaciti” novi singl i novi spot za YouTube. Tonči i Vjekoslava Huljić pripremaju mi novi hit, a ni sama još ne znam hoće li to biti nešto brzo ili neka od stvari laganih. Mi

često u pola pjesme nešto izmijenimo, ili u tekstu ili u glazbi. Primjerice, kad je Vjekoslava smislila ono “žena, majka, kraljica”, znali smo da je to to. No, možda uskoči koja skladba i od moga menadžera Pere Kozomare koji mi je napisao odličnu pjesmu “Ona ili ja” iako je on u posljednje vrijeme jako okupiran skladanjem nezaboravnih klapskih pisama - kazala je razdragana i ljupka Jelena, žena koje ima.

Pero Kozomara, autor brojnih klapskih hitova poput “Zora bila”, “Ne more mi bit” i drugih, pun je riječi hvale za Damira Ramljaka Tigra i njegov ProStage koji su osigurali vrhunske produkcijske standarde za ovakve dvoranske koncerte.

- Uspio sam skupiti novu klapu, zove se Rišpet, u kojoj je tenor Ivo Amulić! Već imam veliko glazbeno iznenađenje s klapom, a pripremamo i spot - kaže Kozomara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?