PORUKA

Josipović: Svima je jasno kako ovakva BiH ne može opstati

josipović (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
15.07.2010.
u 12:29

Ustavne promjene u toj zemlji moraju osigurati na BiH funkcionira na čitavom teritoriju, ali i da sva tri naroda i svaki pojedinac budu ravnopravni - rekao je u intervjuu za Blic, predsjednik RH Ivo Josipović

- Svima je jasno da ovakva BiH ne može opstati. Ustavne promjene u toj zemlji moraju osigurati na BiH funkcionira na čitavom teritoriju, ali i da sva tri naroda i svaki pojedinac budu ravnopravni. Nadam se da će političari u BiH biti sposobni to provesti - rekao je u intervjuu za Blic, predsjednik Hrvatske Ivo Josipović.

O suradnji Srbije i Hrvatske Josipović je naglasio da postoji izvrstan zakonski okvir.  - Moramo ojačati mjere otkrivanja mafijaške imovine na području drugih država i postupanje s njom. Usto, bolja povezanost obavještajnih i financijsko-obavještajnih jedinica može pojačati učinkovitost obiju država u borbi s kriminalom - objašnjava Josipović.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
pocrn
13:30 22.07.2010.

..tja.. ..tesko je komentirati kada za predsjednika imas budaletinu, pak umirujuca je stvar saznanje da isti zapravo i nema nekakav ozbiljniji utjecaj na bilo sto,.. taj...dvorska luda eto sto je isti.!!Bok!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?