POSJET

Josipović u nedjelju na Bleiburškom polju

josipović u zadru
Filip Brala/PIXSELL
18.06.2010.
u 15:17

Josipović će prije Bleiburga obići Tezno kod Maribora, a u tom posjetu pridružit će mu se neki saborski zastupnici, predstavnici Saveza antifašističkih boraca Hrvatske te predstavnici Srpskoga narodnog vijeća.

Iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske priopćeno je da će predsjednik Josipović u nedjelju posjetiti Bleiburg nakon što prvo obiđe Tezno kod Maribora.

Ivi Josipoviću u tom posjetu pridružit će se neki saborski zastupnici, predstavnici Saveza antifašističkih boraca Hrvatske te predstavnici Srpskoga narodnog vijeća, prenosi Jutarnji list.

 - Smatramo da je posjet Teznom i Bleiburgu, u društvu navedenih predstavnika, čin jakih hrabrih ljudi, pobjednika koji su spremni suočiti se s lošijom stranom svoje pobjede - kazali su iz Ureda Josipovića i dodali da Josipovićev odlazak na Bleiburško polje omogućava odlučniji pogled u budućnost i mogućnost da se ta stranica makne iz politike.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:32 19.06.2010.

kazali su iz Ureda Josipovića i dodali da Josipovićev odlazak na Bleiburško polje omogućava odlučniji pogled u budućnost i mogućnost da se ta stranica makne iz politike. Ta stranica će biti zatvorena kada ti \" putnici\" priznaju da su partizaniartizani bili zločinci, a ne neki antifašisti kako se oni \"furaju\" i da su zaslužni za smrt i raseljavanje milion Hrvata.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?