POČELE PRIPREME

Jubilarni Večernjakov pečat donosi dah Europe u Mostar

pecat
VL FOTO
03.02.2011.
u 08:39

Na manifestaciji koja će se prenositi na TV-u, dolazak potvrdili deseci uglednika iz BiH, regije i Europe

Bliži se deseto, jubilarno izdanje Večernjakova pečata koje bi trebalo nadrasti sadašnje granice i predstaviti novu sliku o Bosni i Hercegovini. Dugo očekivani popis nominiranih osoba koje su obilježile 2010. godinu te na sebi svojstven način udarili pečat u jednome segmetu življenja, od sutra će se naći na stranicama Večernjega lista. U sljedećih 20-ak dana moći ćete glasovati za svoje kandidate za Osobu godine preko posebnoga kupona u Večernjem listu BiH, ili pak odlučiti o osobi koja je, po vašemu izboru, to zaslužila biti.

Velik posao

Puno je kriterija postavljeno kako bi se prava mala vojska osoba, javnih ličnosti, političara, gospodarstvenika, glazbenika, ali i ljudi iz naroda našlo na konačnome popisu upravo zbog toga što je deseti jubilej svojevrsna kruna svih dosadašnjih manifestacija. Večernjakov tim ni ovoga puta nije zanemario neprijeporne činjenice, ali jednako tako nastojao je i odabirom osoba koje kandidiraju za priznanje osobe godine pridonijeti drukčijem svjetlu ove zemlje.

Ta uređivačka politika, prije svega, nastoji promovirati tradicionalne vrijednosti i pozitivne strane u svekolikom bombardiranju vijestima crnoga sadržaja te napose isticati potrebu suradnje i podnošljivost s drugima i drukčijima kako unutar Bosne i Hercegovine tako i unutar cijele ove regije.

Prestižna manifestacija


Od ove manifestacije Večernjakov pečat, koji je jedan od najznačajnijih društvenih događaja u BiH zbog velikog broja uglednika, iskoračit će put Europe razbijajući makar na taj način barijere koje ima ova zemlja. Pečat za Europu održat će se u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u petak, 25. veljače u Mostaru uz izravan televizijski prijenos putem javnog RTV servisa BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?