Dinamo

Jurčić: Nadam se da je Ante Rukavina prihvatio moje riječi

'11.02.2011. Zagreb -  Zagrebacki aerodrom Pleso. Igraci NK Dinama vratili su se sa zimskih priprema iz Turske. Ante Rukavina. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
04.07.2011.
u 10:05

Kad udarna postava Dinama u prvih 45 minuta izgubi od druge postave poljskog doprvaka, čovjek bi očekivao da će Kruno Jurčić skakati po aut-liniji

No, Jurčić je mirniji nego u prvom mandatu.

Jedino je Mateo Kovačić iskočio protiv Slaska...

– Dobro smo reagirali u drugom dijelu, nakon ona dva glupa gola, pogreške Cufrea i Ibañeza promijenile su našu igru i time nisam zadovoljan. A Kovačić je sigurno među 13, 14 udarnih igrača – kaže Kruno Jurčić.

Što je s Antom Rukavinom?

– Mučio ga je dio trbušnog zida, nije ništa opasno. Žao mi je što ga nisam imao protiv Slaska, s njime bih pokušao stići rezultat.

Može li postati problem što ne igra, što nije u prvih 11?

– Ni jednom igraču nije drago kad ne igra. Udarnih 11 s kojima radim početni je sastav za Neftči, ali ne i zauvijek. Nemamo vremena. A s Antom sam razgovarao i nadam se da je prihvatio moje riječi – rekao je plavi trener.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije