Prevrat u HNS-u

Kad ne želi otići časno, Vlatku spremaju puč!

'02.05.2012., Osijek, Gradski vrt - Prva finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa izmedju NK Osijek i GNK Dinamo. Vlatko Markovic i Davor Suker. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
06.05.2012.
u 11:14

Informacije s terena govore kako se operacija Markovićeva rušenja već zahuktala. Sve je krenulo iz Slavonskog Broda.

Jednakom žestinom kojom su nekada upirali da sačuvaju poziciju Vlatka Markovića, Mamić i njegovi saveznici danas buše tvrdoglavoga Bugojanca, čija znamenita rečenica – otići ću kada budem htio – Zdravku već strahovito ide na živce.

Što je pozadina prevrata u HNS-u? Osim što je očito da Marković krši gentlemanski dogovor s Mamićem o časnom odlasku, tu je i bojazan vladajućih od kraha reprezentacije na EP-u, čime bi se potpuno srozala ionako tanašna popularnost osovine Šuker – Mamić. Informacije s terena govore kako se operacija Markovićeva rušenja već zahuktala. Sve je krenulo iz Slavonskog Broda (na zasjedanju kojemu je zbunjeni Vlatko i nazočio!), a saznajemo kako je tajnik ZNS-a, Vlatkove izborne baze, Ivica Šparavec, neki dan nazvao nekoga iz NS-a Zagrebačke županije i raspitivao se – hoće li taj savez podržati zahtjev za izvanrednu skupštinu?

Njihova prva reakcija na tu ideju bila je – negativna. Iako je bivši predsjednik tzv. \"prstena\" Ivan Brleković u prosincu 2010. bio protiv Vlatka, njegov savez u najnovijem obračunu vladajućih najvjerojatnije će biti neutralan. Slično razmišljaju i u Rijeci, smatrajući kako Vlatko zaslužuje dostojanstven odlazak, a ne puč, a čvrsto uz Markovića stoje Zagorci i u NS koprivničko-križevačkom.

>>Cijeli tekst pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije