pad boeinga 737

Karachi: Oprostili se od 127 poginulih u padu zrakoplova

Večernji list
21.04.2012.
u 18:35

Vlasti su objavile da je nesreću najvjerojatnije uzrokovalo nevrijeme, no to će se sa sigurnošću moći potvrditi tek kada se analizira sadržaj crne kutije koja je jučer pronađena u blizini olupine zrakoplova.

Stotine rođaka okupilo se u subotu u glavnom gradu Pakistana kako bi odali počast za 127 osoba koje su dan ranije izgubile živote u padu Boeinga 737 u blizini zračne luke u Islamabadu, prenio je Reuters.

- Došao sam po ujakovo tijelo. Bio mi je kao otac, a ne ujak. Podržavao nas je, nitko neće moći ispuniti ovu prazninu - rekao je mladić koji je ostao bez najbližeg rođaka.

Vlasti su objavile da je nesreću najvjerojatnije uzrokovalo nevrijeme, no to će se sa sigurnošću moći potvrditi tek kada se analizira sadržaj crne kutije koja je jučer pronađena u blizini olupine zrakoplova. Minustar unutarnjih poslova obećao je da će se provesti opsežna istraga o nesreći i otkriti okolnosti koje su do nje dovele.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije