PORUKA

Kardinal Puljić: Glas naroda se mora poštivati

\'2.10.2008.,Sarajevo,BIH - Vinko Puljic,vrhbosanski nadbiskup i kardinal. Photo Zvonimir Coric/Vecernji list\'
Zvonimir Ćorić
24.12.2010.
u 10:22

Istakao je da BiH treba stabilnu demokraciju te je upozorio da nje ne može biti ne poštiva li se volja svakog pojedinog naroda

Kardinal Puljić kazao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Sarajevu da se u odlučivanju o ustroju nove vlasti u BiH mora poštivati činjenica da u toj zemlji žive različiti narodi i da se njihov glas izražen na izborima mora uzeti u obzir, „makar se mi ne slagali s onim što narod izabere“.

Istakao je da BiH treba stabilnu demokraciju te je upozorio da nje ne može biti ne poštiva li se volja svakog pojedinog naroda.

- Zato smatram da svi oni koji sada pregovaraju moraju uvažiti narod koji je dao svoj glas - kazao je kardinal Puljić.

Ključne riječi

Komentara 2

TU
Tuce
10:40 24.12.2010.

pa vec kad se petljas tamo gdje ti nije mjesto(politika)onda se trebas i ti kandidovat na izborima,za tebe nisu Hrvati iz stranaka HSP i SR za boljitak nego samo HDZ,meni se cini Puljicu da ti je prilicnije u ove blagdanske dane da se pobrines o crkvi i vjernicima svih katolika a ne samo onih koji su u HDZ i idi kiti jelku a ostavi politiku mafiji.

JO
JohnConnor
14:47 24.12.2010.

Dobro je da se Uzoriti Kardinal Puljic napokon javio da se postuje politicka volja njegovog naroda. No ja mislim da treba da bude jos glasniji i odlucniji, da jasno osudi one hrvatske Jude koje sudjeluju u perfidnoj politickoj igri bosnjacke politicke elite na celu sa sarajevskim Milosevicem Lagumdzijom. Nek si Kardinal uzme primjer na Ivanu Pavau 2. koji je stao uz svoj narod kad je bilo najpotrebnije i zbog toga bio voljen i ostao u dobrom sjecanju ne samo kod katolika nego kod svih ljudi dobre volje diljem svijeta.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?