uzbuđenje

Kardinalu pozlilo tijekom mise u bazilici svetog Petra

kardinal
Screenshot Twitter
12.03.2013.
u 14:54

Jednom kardinalu pozlilo je tijekom mise. Ne zna se je li riječ o kardinalu koji pripada elektorima ili ne ni hoće li sada umjesto 115 kardinala izbornika biti njih 114 u Sikstinskoj kapeli, posvjedočio je reporter Bilda

Dan početka konklave za izbor novog poglavara Katoličke crkve očito je bio iznimno naporan jednom pripadniku kardinalskog zbora kojem je tijekom jutarnje mise u bazilici svetog Petra pozlilo. Izvijestio je o tome reporter Bilda Nikolaus Harbusch na svom Twitter-profilu gdje je i objavio fotografiju ''posrnulog'' kardinala.

– Jednom kardinalu pozlilo je tijekom mise. Ne zna se je li riječ o kardinalu koji pripada elektorima ili ne, ni hoće li sada umjesto 115 kardinala izbornika biti njih 114 u Sikstinskoj kapeli – napisao je Harbusch te dodao da su kardinalu u pomoć pritekli oni koji su bili oko njega. Kada se kardinalu stanje poboljšalo, ustao se i nasmiješio prisutnima, napisao je reporter Bilda.

>>Majka ne želi da joj sina izaberu za papu: Neću ga više vidjeti

>>Sve o izboru pape pročitajte u našem specijalu

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?