ATP NEWPORT

Karlović se nakon tri mjeseca vratio rutinskom pobjedom!

Ivo Karlović
Reuters
09.07.2013.
u 20:53

Petra Martić prošla je u 2. kolo turnira u Budimpešti, a Mirjana Lučić u Palermu

Ivo Karlović vratio se teniskim turnirima nakon tri mjeseca pauze i krenuo pobjedom! U prvom kolu ATP turnira u Newportu bio je bolji od Francuza Edouarda Rogera-Vasselina sa 7:6, 6:4 nakon nešto više od sat i pol igre.

U prvom setu se, unatoč Karlovićeve tri break-lopte, odlučivalo u tie-breaku, no u drugom je Ivo spasio prvu break-loptu pa breaknuo Vasselina i odservirao za pobjedu.

U 2. kolu Div sa Šalate igrat će protiv Kanađanina Vašeka Pospišila.

Podsjetimo, Karloviću je prije tri mjeseca dijagnosticiran virusni meningitis, a uspješno se oporavio na Floridi gdje mu je inače prebivalište. Trenutno je 167. na ATP ljestvici.

Petra Martić također je bila uspješna. U prvom kolu WTA turnira u Budimpešti 'pomela' je domaću uzdanicu Vandu Lukacs sa 6:3, 6:0 nakon sat i 14 minuta igre. U drugom kolu protivnica će joj biti Južnoafrikanka Chanelle Scheepers.

Mirjan Lučić-Baroni u 1. kolu WTA turnira u Palermu lagano je svladala Kolumbijku Marianu Duque-Marino sa 6:3, 6:3, a sljedeća joj je protivnica Španjolka Silvia Soler Espinosa.

Antonio Veić poražen je u 1. kolu turnira u švedskom Bastadu od Švicarca Henrija Laaksonena 7:5, 1:6, 1:6.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?