nije bio izbirljiv

Kennedy je bio veliki ženskaroš. Spavao je i s prostitutkama

John F. Kennedy
Reuters/PIXSELL
22.10.2013.
u 11:03

Biografija ''Američka kraljica: Život Jacqueline Kennedy Onassis'' koju potpisuje britanska književnica Sarah Bradford, a koja bi se u prodaji trebala naći 31. listopada otkriva neke nove detalje iz bračnog života Kennedyjevih

John F. Kennedy bio je nepopravljivi ženskaroš, a svoj nezasitni seksualni nagon upražnjavao je u svim mogućim prilikama, čak i s prostitutkama! Zaključak je to biografije ''Američka kraljica: Život Jacqueline Kennedy Onassis'' koju potpisuje britanska književnica Sarah Bradford, a koja bi se u prodaji trebala naći 31. listopada povodom 50-godišnjice ubojstva 35. predsjednika SAD-a.

Knjiga baca novo svjetlo na složeni bračni odnos između legendarne prve dame i JFK-ja koji, tvrdi Bradford, nije bio u stanju odreći se seksualnih navika niti je zbog njih osjećao grižnju savjesti, piše Daily Mail.

Iako je bio dobar otac svojoj djeci i naoko dobar suprug, šokantni detalji otkrivaju mračnu stranu predsjednika koji je svoju moć i karizmu koristio i kako bi što više žena odvukao u krevet. Bradford navodi niz slučajeva zavođenja zaposlenica Bijele kuće, glumica i starleta pa čak i činjenicu da se Kennedy nije libio upuštati u odnose s prostitutkama.

Sve te tvrdnje navodno potkrepljuju dosjei tajne službe u kojima su opisani predsjednikovi izvanbračni ''izleti''. Agenti su mu dovodili stažistice s kojima je priređivao zabave u Bijeloj kući, a jedna od njih priznala je da su je prokrijumčarili u prtljažniku automobila. Dosjei govore i da se predsjednik povremeno upuštao u grupni seks s tri djevojke odjednom te da je jednoj 20-godišnjoj stažistici oduzeo nevinost na bračnom krevetu kada Jackie nije bila u blizini.

Kada ga je prijatelj upitao zbog čega sve to radi, JFK mu je odgovorio:''To je jače od mene. Dobijem glavobolju ako se ne seksam barem jednom dnevno''.

No unatoč brojnim aferama i ljubavnicama, Kennedy je tvrdio kako je Jackie jedina žena do koje mu je stalo.

- Jako je volim i za nju bih uradio sve. Nisam je iznevjerio jer je u svemu stavljam na prvo mjesto - kazao je jednom prilikom sestri prve dame Lee Radziwill.

>>Nova teorija: Kennedyja je slučajno ubio agent tajne službe

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?