Glazbene vode

Kerum će na Splitskom festivalu zapjevati "Ništa kontra Splita"

izlozba de goya (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
01.06.2010.
u 12:23

Splitski gradonačelnik će s klapom Iskon nastupiti na prvoj večeri "Poznati pjevaju". Postoji mogućnost da jednu pjesmu otpjeva i velečasni Zlatko Sudac.

Na jubilarnom 50. Splitskom festivalu, na prvoj večeri pod nazivom "Poznati pjevaju", nastupit će i splitski gradonačelnik Željko Kerum. S klapom Iskon izvest će pjesmu "Ništa kontra Splita" dok će dogradonačelnik Jure Šundov, Kerumov najbolji prijatelj, otpjevati skladbu "Kome bi šumilo more moje sinje".

Na prvoj, od ukupno pet večeri ovogodišnjeg festivala, koji će se od 30. lipnja do 4. srpnja održati na Prokurativama, nastupit će Ante Prkačin, Rade Šerbedžija, Zlatko Cico Kranjčar, Rato Tvrdić, a Thompson pregovara i s velečasnim Zlatkom Sucem.

Direktor festivala Neno Ninčević za klavirom bi volio vidjeti i predsjednika Ivu Josipovića, koji će doći na festival, ali najvjerojatnije neće nastupiti. Splitski festival koštat će između tri i četiri milijuna kuna, a grad participira s milijun kuna. Bit će to, kažu, najbolja fešta svih vremena.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?