Transferi

Kicker: Bayern za Edina Džeku nudi Gomeza i Timošuka

'BIH , 29.03.2009. , SARAJEVO , SARAJEVSKA ZRACNA LUKA , POVRATAK BIH NOGOMETNE SELEKCIJE U BIH NAKON USPJESNOG GOSTOVANJA U BELGIJI BURA ODUSEVLJENJA MALOBROJNIH OKUPLJENIH BIH NAVIJACA PODJELJENA JE
'ZVONIMIR CORIC'
30.07.2010.
u 09:27

Jučer se u njemačkom Kickeru pojavila priča o spektakularnom bundesligaškom transferu.

Naime, za napadača Wolfsburga Edina Džeku (na fotografiji) Bayern nudi dvojicu igrača - reprezentativca Marija Gomeza i Ukrajinca Anatolija Timošuka.

Liverpoolov menadžer Roy Hodgson ponudio je Aston Villi 8,4 milijuna eura za bugarskog veznjaka Stiliana Petrova koji bi u Redsima zamijenio Javiera Mascherana.

Najbolji američki nogometaš Landon Donovan (LA Galaxy) razmišlja o odlasku u Europu, a za njegove je usluge zainteresiran Manchester City.

Grčki reprezentativac, 30-godišnji Angelos Charisteas (Nürnberg) traži novi klub. Trenutačno je na provjeri u engleskom drugoligašu Norwichu.

Schalkeov menadžer Felix Magath jako je zainteresiran za francuskog napadača Guillaumea Hoaraua (26) iz PSG-a, koji bi, smatra, Španjolcu Raulu bio idealan partner u napadu. Ponuda PSG-u iznosi 10 milijuna eura.

Madridski Real započeo je pregovore s Milanom o dovođenju Brazilca Thiaga Silve.

Za brazilskog napadača Carlosa Eduarda ruski prvak Rubin iz Kazanja nudi njemačkom klubu Hoffenheimu 20 milijuna eura.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:39 30.07.2010.

Prije 5 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?