Ubojica s Marjana

Koljaču s Marjana produžen pritvor. Čeka optužnicu i bilda!

edi mišić
VL FOTO
08.01.2013.
u 14:49

Na posljednjem ročištu na kojemu mu je produljen istražni zatvor Mišić je bio vrlo smiren i pribran te je rekao da je novo vještačenje tražio njegov odvjetnik, a da je njemu sasvim svejedno hoće li ga biti ili ne

Ediju Mišiću, 28-godišnjem Splićaninu osumnjičenom za brutalno ubojstvo 31-godišnje Meksikanke Selene Graciano Macedo krajem kolovoza 2012. na splitskom Marjanu, prije nekoliko dana produžen je pritvor za najmanje dva mjeseca, piše Slobodna Dalmacija. Istražne radnje su pri kraju te se samo čeka odluka Županijskog suda u Splitu o zahtjevu Mišićeve obrane za novim vještačenjem.

Na posljednjem ročištu na kojemu mu je produljen istražni zatvor Mišić je bio vrlo smiren i pribran te je rekao da je novo vještačenje tražio njegov odvjetnik, a da je njemu sasvim svejedno hoće li ga biti ili ne. Liječnici u zagrebačkoj psihijatrijskoj bolnici Vrapče zaključili su nakon vještačenja da je Mišić narcisoidni psihopat, ali i sasvim sposoban rasuđivati o svojim postupcima.

>>Selenin ubojica ne može u Vrapče jer bi mogao pobjeći

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije