Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
19 22°C
  • una-sana:

    a kad barbika dolazi u Mostar i proglasava katolike (Hrvate) dijasporom u sopstvenoj im drzavi onda Jozo Pvkovic suti nigdje ga na mapi.

  • pinkec:

    Izetbegovića i njegovu kliku, Erdogan podnosi samo dok ne dobije ono što je zamislio, a onda mu neće trebati ovakvi, koji su spremni ugroziti svoj narod i svoju zemlju. Kad su spremni prodati sebe i svoj narod za par groša, ... prikaži još!, kako će tek poštivati njegov, Turski narod i njegovu zemlju? Pametnom dosta. Zlo se sprema, moramo biti budni i spremni. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti. Čović bi trebao ovo malo ozbiljnije promatrati i biti pripreman upotrebiti sve, da se ovo zlo zaustaviti prije nego bude kasno.

  • Avatar Booyakasha
    Booyakasha:

    Pa zovete nas "Turcima i Balijama", i sada kada se organizujemo za odbranu, to vam smeta. "ČITATELJ Indexa u inbox našeg Fejsa poslao nam je fotografije iz Đakova. Na jednoj od fotografija su dva psa koji djeluju mrtvi, a na ... prikaži još!a drugoj fotografiji je grafit s porukom "Jebat ćemo srpsku djecu" i nacrtan kukasti križ."

Još iz rubrike Kolumne

Kolumna Joze Pavkovića

Pravosuđe u BiH u središtu političkih obračuna. Prijete tužiteljima zbog uhićenja

Frano Vukoja
frano vukoja

“Antifašisti” bi baštinili ZAVNOBiH, a bore se za unitarnu BiH!

josip muselimović

BOSNOM TUGA PROBEHARALA