Tri boda za lokose

Kramarić u 94. minuti srušio Zadar, remi Zagreba i Intera

Lokomotiva vs Zadar (1)
Robert Anić/Pixsell
05.10.2012.
u 18:06

Lokomotiva je na Maksimiru svladala Zadar 2:1, iako su gubili do 79. minute

Prekrasnim pogotkom Andreja Kramarića u 94. minuti iz slobodnog udarca sa 17 metara Lokomotiva je ipak "iščupala" sva tri boda protiv Zadra, pobijedivši 2:1 (0:1)! Zadar ima za čim žaliti, gosti su vodili sve do 79. minute pogotkom Ivančića, koji je u 22. minuti materijalizirao lijepu akciju Ćurjurića i Heistera, 20-godišnjeg Nijemca, lijevog braniča koji je u Zadar došao iz druge momčadi Hoffenheima za 25.000 eura.

Iako je ovo bila najlošija ovosezonska predstava "lokosa", u zadnjih desetak minuta ipak je domaćin preokrenuo rezultat. Najprije je u 79. minuti izjednačio Karlo Bručić, da bi u 94. minuti Sarić izgubio čistu loptu, Bilen je Kramarića zaustavio prekršajem na 17 metara od vrata i zaradio crveni karton. A Kramarić je zabio svoj sedmi ovosezonski gol, pogodivši lijevi gornji kut vratara Gluića...

U derbiju začelja Zagreb i Inter u Kranjčevićevoj su odigrali 1:1. Gosti su poveli u 25. minuti, a strijelac je bio Tomislav Šarić. Važan bod posljednjeplasiranom Zagrebu donio je Besart Abdurahimi u 67. minuti utakmice.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?