Izlet u London

Kranjčar: Ancelotti se samo raspitivao o Vrsaljku

Cico Kranjčar (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
22.12.2010.
u 10:00

- Niko je zaliječio ozljedu i spreman je za igru. Još se nada da bi se mogao nametnuti Redknappu i biti u najužem krugu od 12 igrača - kaže Cico

Zdravko Mamić nakon povratka iz Londona pohvalio se kako je bio na ručku s Carlom Ancelottijem, ali i dodao da je Chelseajev trener imao "hrvatski tjedan".

– Nekoliko dana prije Zokija i mene ondje je bio i Zlatko Kranjčar, kojega Ancelotti iznimno cijeni – prisnažio je Mamić.

Dinamov gazda kaže da se razgovaralo o Modriću, a kojom je temom Cico zabavljao Ancelottija?

Izbornik Crne Gore biranim riječima govori o posjetu Chelseajevu kampu i druženju s trenerom.

Igrao sam protiv njega

– Carla poznajem iz igračkih dana, igrao sam protiv njega za reprezentaciju Jugoslavije u srazu s Italijom, a znamo se i iz trenerskih krugova. Svojedobno je kao trener Milana bio zainteresiran za Niku. Sa mnom je u Chelseajevu kampu bio i naš zajednički prijatelj Aldo iz Pule, inače Carlov čovjek od velikoga povjerenja – priča Kranjčar.

Cico je ondje proveo cijeli dan, pratio je trening engleskog prvaka, a potom dugo razgovarao s Ancelottijem. Je li ga Talijan pitao za neke naše igrače?

– Pitao me samo za – Šimu Vrsaljka. Oni ga prate, ne krije da su zainteresirani za njega, a ja sam mu potvrdio i njegova zapažanja. Šime je veliki potencijal, motoričan je, brz, ima odličan centaršut, moć ponavljanja te bi već sad mogao igrati u svakome engleskom klubu. Na Stamford Bridgeu sigurno bi još napredovao – dodaje Kranjčar.

Kakva je Nikina situacija u Tottenhamu?

Neka se Vlatko bavi ligom

– Niko je zaliječio ozljedu i spreman je za igru. Još se nada da bi se mogao nametnuti Redknappu te u dolazećem razdoblju, u kojemu se igra ubrzanim ritmom, mogao izboriti za poziciju i biti u najužem krugu od 12 igrača. Niko samo želi igrati, ne želi izgubiti kontinuitet, i zbog sebe, ali i zbog reprezentacije, jer vrlo brzo doći će odlučujuće utakmice u kojima mora biti u vrhunskoj formi.

Kako ste doživjeli izbore u HNS-u, kandidat kojega ste podržavali nije uspio?

– Atmosfera u kojoj se odigrala skupština ne služi na čast onima koji su na njoj sudjelovali. Štimac je bio džentlmen jer je sportski čestitao Markoviću. Igor je imao dobar program i ideje za razvoj nogometa i ta 24 glasa trebala bi mu biti poticaj za nastavak rada u nogometu. Usto, od pobjednika se sada očekuje da se ozbiljno pozabavi unapređenjem domaće lige, koja je do sada bila zapostavljena – zaključio je Zlatko Kranjčar.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije