VELIKA AKCIJA

Krojf uhićen zbog međunarodnog krijumčarenja kokaina

\'04.07.2005., Zagreb - Miljenko Zaja Krojf. Photo: Davor Puklavec/24sata\'
Davor Puklavec/PIXSELL
19.05.2011.
u 09:36

Osim Krojfa, jutros su uhićena i braća Čosić iz Tomislavgrada koji se sumnjiče da su zajedno s Krojfom organizirali kriminalnu mrežu

Miljenko Žaja zvani Krojf koji je jutros uhićen u Čapljini, te braća Petar i Anto Čosić, koji su uhićeni u Tomislavgradu, sumnjiče se da su sudjelovali u međunarodnom krijumčarenju kokaina koji je oduzet u Španjolskoj, potvrđeno je iz Tužiteljstva BiH.

Prema naredbi Tužiteljstva, koje već duže vrijeme surađuje sa policijskim i istražnim tijelima pet europskih država u vezi sa međunarodnim švercom i preprodajom kokaina, jutros su pripadnici MUP-a Republike Srpske sa policijskim službenicima MUP-a Hercegovačko-neretvanske i Hercegbosanske županije izvršili pretrese i uhićenja  u Čapljini i Tomislavgradu.

U Čapljini je uhapšen Žaja (53), državljanin BiH stalno nastanjen u Čapljini, za kojim je zagrebački Županijski sud raspisao međunarodnu potjernicu zbog pokušaja ubojstva iz 1991. godine.

U Tomislavgradu su uhićeni braća Petar Čosić (40) i Anto Čosić (44) sa prebivalištem u Tomislavgradu.

Oni se sumnjiče za organizirani kriminal i neovlaštenu trgovinu drogama.

Iz Tužiteljstva BiH navode da su nakon uhićenja obavljeni pretresi stambenih i poslovnih objekata koji su osumnjičeni koristili, kao i pretresi njihovih motornih vozila.

Komentara 4

KI
kitikat
09:58 19.05.2011.

lik ima vugla,mama mia, vanzemaljac,a iz texta mogu zakljuciti da je hercegovina tvorevina za kojekakve kriminalce,pljackase i ubice koji bjeze od zakona,sta bi tek postala da dobije autonomije u vidu entiteta,vjerovatno bi je fionancirali narko bossevi i ostali sljam

CO
crveni oktobar
22:07 19.05.2011.

Pa drugo nije ni za očekivat,hercegovci...,nek je samo s lake strane i puno para, onda sve štima...Nedaj bože iskvarit ....,sad će biti svašta MAJORIZACIJA HERCEGOVACA. Na žalost hercegovina je puna lopova koji žive na račun naroda cijele države BiH, kaoo što su LJubić,Čović i mnogi drugi,kada će tome doći kraj NARODE...

MO
mozel
13:05 20.05.2011.

Mozda je i ovaj policajac s njima u lancu

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije