Talenti

Kroz radijske emisije proteklih tjedana prošlo 70 malih pjevača

radiofestival
Branka Janko
21.04.2010.
u 09:49

Natjecatelji, njih 35, izborili su polufinale, na obje večeri po 5 je birala publika, a po 3 stručni žiri

“Radio-festival na Radio-Žepču”, koji je počeo prošle, a nastavljen ove godine, otvorio je vrata za nove sudionike. Brojni talenti do sada su bili neotkriveni. Ponovljen je uspjeh od prošle godine. Prepuna dvorana Doma kulture Žepče na dvije polufinalne večeri potvrdila je sva očekivanja organizatora.

Mali pjevači

U proteklih se nekoliko tjedana kroz radijske emisije moglo čuti 70-ak malih pjevača iz OŠ iz Žepča, Zavidovića, i Maglaja. Njih 35 je izborilo svoj nastup u polufinalnim večerima. Ove godine, na obje večeri po 5 polufinalista je birala publika, a po 3 natjecatelja je birao tročlani stručni žiri. Obje polufinalne večeri otvorile su žepačke mažoretkinje pod vodstvom Cvite Zrno, a u revijalnom dijelu programa na scenu je stupila i plesna skupina Etna pod vodstvom Sanre Mehić. Svoj prvi nastup imao je i bend Doma kulture Žepče pod nazivom Impuls. Prema glasovima publike, na prvoj polufinalnoj večeri svoje mjesto u finalu su pronašli: Vedrana Perković, Nina Kelavić, Samira Pašalić, Asima Memčić, Tomislav Marić i Ivona Kožulović. Osim njih, najviše glasova žirija dobili su Zoran Jurkić, Nerma Vrabac i Ana Relotić.

Završnica festivala

Na drugoj polufinalnoj večeri 2. radijskog festivala najviše glasova publike dobili su Sukejna Kamerić, Sanina Memčić, Medina Derlić, Amina Derlić te Antonija Vidović i Kata Kujundžić. Odlukom stručnog žirija u daljnje natjecanje prošli su i Adnan Bašić, Luka Širić i Benjamin Hasanić. Ove godine na festivalu su sudjelovale osnovne škole “Alija Nametak” Begov Han, “Abdul Vehab Ilhamija“ Željezno Polje, “Fra Grga Martić“ Ozimica, OŠ Novi Šeher, OŠ Maglaj, Prva OŠ Maglaj, Prva OŠ Zavidovići, Druga OŠ Zavidovići i OŠ Žepče. Završna večer drugog festivala održat će se u petak u dvorani Doma kulture u Žepču s početkom u 19 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije