Natječaj

Autori dokumentarnih filmova mogu se prijaviti na 17. MFF do 20. svibnja 2016. godine

23.02.2016.
u 08:30

Organizatori Mediteran Film Festivala (MFF) raspisali su natječaj za prijavu dokumentarnih filmova za njegovo 17. izdanje, koje će se od 24. do 27. kolovoza 2016. održati u Širokom Brijegu.

Autori dokumentarnih filmova iz 22 mediteranske zemlje mogu prijaviti svoje filmove za natjecateljski program 17. MFF-a do 20. svibnja 2016., a svi detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenim internetskim stranicama festivala www.mff.ba. MFF dijeli filmove u dva natjecateljska programa – selekcija kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekcija dugog dokumentarnog filma, u trajanju duljem od 30 minuta.

Selektor Festivala Damir Čučić pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 20. svibnja 2016. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

Šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije, odlučit će o najboljim dokumentarnim filmovima s prostora Mediterana, a jednu nagradu dodijelit će i publika.

Uz program u konkurenciji MFF prikazuje i najnovija svjetska filmska ostvarenja, kao i radove domaćih autora. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije