Međunarodna karijera

Banjolučki glumac Željko Erkić gradi karijeru u Turskoj. Nakon serije “Kosem Sultan”, snima i film “UNPROFOR”

Željko Erkić
17.04.2017.
u 08:00

Banjolučanin Željko Erkić, glumac Narodnog pozorišta Republike Srpske, nakon što je glumio jednu od značajnih uloga u turskoj seriji “Kosem Sultan”, čeka početak nove suradnje s Turskom, odnosno snimanje filma “UNPROFOR”, navodi Anadolija.

Priča ovog filma se, prema riječima Erkića, odvija u šumama oko zaraćenog Sarajeva. Radi se o kapetanu JNA koji se odmetne i ne želi da ima pripadnost ni jednoj, ni drugoj strani, a da bi opstao u tom okruženju on hvata vojnike UNPROFOR-a s činovima i traži za njih otkup. Između ostalog zarobi i turskog vojnika.

“Ne bih previše otkrivao, trebali smo raditi u rujnu, ali zbog političkih događanja u Turskoj, to je odgođeno. Zatim je trebalo u travnju, pa je odgođeno zbog referenduma koji se tamo održava. Plan je da snimanje počne u svibnju, a ako ne - onda na jesen”, ispričao je Željko Erkić.

U tom filmu on glumi jednu od tri glavne uloge, a nada se da će iskoristiti priliku da pokaže svoj kvalitet, pa da mu se otvore još neka vrata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije