sff

Crvenim tepihom prošetao Dragan Bjelogrlić s ekipom svoje serije

Klix.ba
19.08.2019.
u 20:35

Ekipa serije "Senke nad Balkanom 2" koju je režirao Dragan Bjelogrlić prošetala je "bosanskim ćilimom" četvrte večeri Sarajevo Film Festivala. Njima se pridružila i ekipa "Otvorena vrata" mladog albanskog redatelja Florenca Papasa. 

Dragan Bjelogrlić, redatelj serije "Senke nad Balkanom 2 "koja će večeras prepremijerno biti prikazana u Cinema Ciyju, kazao je kako je Sarajevo Film Festival prepoznao značaj domaćih serija, piše Klix.ba. 

"Prije dvije godine smo ovdje predstavili 'Senke nad Balkanom'. SFF je bio za nas vrlo taličan, nakon toga su uslijedili samo uspjesi. Moje ambicije su bile da napravimo nešto što odskače od uobičajenih produkcija. Nisam gajio optimizam da će to biti tako dobro prihvaćeno, ali to se dogodilo", rekao je Bjelogrlić. 

Bjelogrlić je kazao i kako se ne opterećuje očekivanjima jer, ističe, tko je volio prvi dio serije "Senke nad Balkanom" voljet će i drugi dio. 

Ključne riječi
SFF

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije