17. i 18. studenoga

'Čuvarkuća' i 'Ćelava pjevačica' u Narodnom pozorištu Mostar

10.11.2017.
u 14:47

U Narodnom pozorištu Mostar 17. studenoga bit će održana promocija knjige Tarika Đođića "Čuvarkuća", a dan kasnije na repertoaru je predstava "Ćelava pjevačica".

Tarik Đođić i njegova hit knjiga "Čuvarkuća" nakon Sarajeva, Zagreba, Srebrenika, Prnjavora i brojnih drugih gradova, stižu u Mostar. Promocija je svojevrsni performans u kojem će o knjizi govoriti bardovi književnosti, novinarstva, filma: Abdulah Sidran, Goran Milić, Ademir Kenović, Adnan Rondić, a u muzičkom dijelu nastupa Divanhana.

Dan kasnije, 18. studenoga, u okviru obilježavanje Europske noći teatra ansambl Narodnog pozoriša Mostar izvest će predstava "Ćelava pjevačica" Eugenea Ionesca, u režiji Lajle Kaikčija.

U predstavi igraju Emir Sejfić (g. Smit) , Maja Zećo (gđa Smit), Emir Spahić (g. Martin), Dina Mušanović (gđa Martin), Andrea Aković (Meri) i Saša Oručević (vatrogasni kapetan).

Ulaz na oba događaja je slobodan, priopćili su iz Narodnog pozorišta Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije