Najava događanja u Hercegovini

Drugi festival klapske pisme, koncert Željka Bebeka, poziv na radionicu na MMF-a...

klapska01_nnn_bih_08072015
25.07.2015.
u 09:25

Posušje
Drugi festival klapske pisme 'Posušje 2015.' održat će se 1. i 2. kolovoza na Trgu hrvatskih branitelja s početkom u 20.30 sati, a nastupit će 21 muška, ženska i mješovita klapa.

Široki Brijeg
Na Trgu širokobrijeških žrtava za Dan grada Širokog Brijega, 15. kolovoza, nastupit će Željko Bebek sa svojim bendom.

Mostar
Tradicionalni 449. skokovi sa Starog mosta bit će održani 26. srpnja

Tradicionalni skokovi sa Starog mosta u Mostaru održat će se u nedjelju, 26. srpnja, s početkom u 16 sati. Bit će to 449. skokovi u Neretvu, a sudjelovat će oko 80 skakača. I ove godine natjecanje će se odvijati u dvije discipline: skokovi na noge i skokovi na glavu, a također će se održati i revijalni skokovi veterana.

Prošle godine u disciplini lasta (skokovi na glavu) titulom se okitio Lorens Listo, dok je u skokovima na noge slavio Igor Kazić. Njih dvojica branit će naslove najboljih u spomenutim disciplinama. Žiri će biti u sastavu: Mustafa Jahura, Mirsad Deda Pašić, Emir Balić, Duško Bajević i Željko Džeba

Kulturno-zabavni program "Dobro došli u Mostar"

Udruga žena 'Univerzum' Mostar, Udruga građana 'Moj Mostar' i udruga 'Mirni most' organiziraju kulturno-zabavnu manifestaciju "Dobro došli u Mostar" koja će se održati u subotu, 25. srpnja, s početkom u 20 sati na terasi hotela Bristol. Cilj inicijative je stvoriti kulturno-informativno ozračje u kojem će građani Mostara koji žive izvan granica BiH osjetiti toplinu svoga grada. U sklopu programa bit će prikazan film 'Neki drugi svijet' autora Naide Ribić i Mustafe Hadžiibrahimovića. U programu će sudjelovati književnik Uzeir Bukvić i glazbenica Anita Šunjić.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac

Ulaznice za ovaj koncert su u pretprodaji. Ograničen broj ulaznica po cijenama 20 KM za VIP i 15 KM za tribine, možete kupiti na blagajni Herceg Etno sela, info-pultu Mepas Malla i u Forest lounge baru Mostar.

Pozivaju se srednjoškolci koji do sada nisu bili polaznici filmskih radionica na Mediteran Film Festivalu da se prijave. Na radionici će upoznati osnove filmskog stvaralaštva koje će im biti potrebne kako bi se pridružili filmskoj Školi MFF-a. Radionica za početnike će se održavati od 10. do 12. kolovoza u Širokom Brijegu s početkom u 9 sati. Radionice na MFF-u su besplatne. Sve prijave slati najkasnije do 5. kolovoza na e-mail: mffschool@gmail.com ili telefonski na br. 063/652-073.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije