Nakon povratka iz rodne Crne Gore

I Rambo završio u samoizolaciji

26.03.2020.
u 12:31

Antonije Pušić (56) poznatiji kao Rambo Amadeus, nalazi se u kućnoj samoizolaciji, a ta mjera mu je određena retroaktivno. Naime, on je 23. ožujka dobio obavijest od policije da mora do 29. ožujka biti u samoizolaciji, jer je 15. ožujka došao iz Crne Gore u Beograd.

- Mjera je, srećom, retroaktivna, pa ću već od nedjelje, čim prođe ovaj val hladnoće, moći izvesti psa u šetnju, još samo da ga nabavim - u svom stilu je napisao Rambo na Facebooku. - S obzirom na to da neće biti svirki u dogledno vrijeme, sređujem fajlove, kačim na Youtube, prijavljujem SOKOJ-u, sve u cilju eventualnih povećanja prihoda od autorskih prava. Evo, naravno, i pjesme na tu temu, s dna kace, za koju sam uradio tekst, a ostalo je povijest.

Uz ovu objavu Rambo je podijelio "Pjesmu što se lako pamti", u izvođenju "Ban Aid-a za autorska prava", a koju izvode brojni pjevači.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije