HKD "Napredak" Busovača

IV. međunarodna smotra folklora 'Srce Središnje Bosne'

smotra folklora
03.09.2016.
u 12:14

Hrvatsko kulturno društvo "Napredak" podružnica Busovača organizira IV. međunarodnu smotru folklora pod nazivom "Srce Središnje Bosne" koja će se održati u subotu, 10. rujna ove godine, priopćeno je iz tog Društva.

Program će započeti svetom misom u 17:30 sati, u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Busovači, zatim će uslijediti svečani mimohod folklornih skupina kroz grad do sportske dvorane "Busovača" gdje će službeni program smotre početi u 19 sati. 

HKD Napredak podružnica Busovača je obnovljeno u travnju 1991. godine i broji nešto više od 250 članova. U sastavu Društva djeluju folklorni sastav, tamburaška skupina, izvorna pjevačka skupina, kazališna skupina i mažoretkinje. Nakon dugogodišnjeg rada, Društvo se odlučilo i na organiziranje spomenute smotre folklora kako bi i na taj način upotpunilo i obogatilo kulturni život Busovače, ali i Središnje Bosne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije